Оболонь вже знайшла заміну Іващенку: команду УПЛ очолить колишній тренер Полісся

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
834
1 голос
Оболонь вже знайшла заміну Іващенку: команду УПЛ очолить колишній тренер Полісся
Сергій Шищенко. Фото: Google
У понеділок, 2 вересня, в Українській Прем’єр-лізі сталася друга відставка головного тренера цього сезону – було звільнено Валерія Іващенка. Відомо, хто замінив фахівця.

Оболонь знайшла заміну Валерію Іващенку. За інформацією сайту «Український футбол‎» сьогоднішнє тренування «пивоварів‎» провів Сергій Шищенко.

Джерело додає, що фахівець був представлений команді, як новий головний тренер. Про призначення офіційно ще не повідомляли.

Відзначимо, що Іващенко став вже другим тренером клубу УПЛ, якого звільнили. Раніше Юрій Коваль покинув посаду виконувача обов’язків головного тренера Зорі, нині командою керує його колишній асистент Младен Бартулович.

  • Останнім клубом Шищенка було Полісся, яке він вдруге (після періоду 2020-2021 рр.) очолив у березні цього року з приставкою в.о.
  • 48-річний фахівець допоміг команді посісти п’яте місце в турнірній таблиці УПЛ та вперше вийти у єврокубки, однак це все одно не переконало босів клубу залишити його на посаді.
  • Всього Полісся вдруге під його керівництвом провело 11 матчів (п’ять перемог, дві нічиї, чотири поразки).
  • Іващенко в ролі головного тренера Оболоні працював з 2021-го року.
  • Під його керівництвом «‎пивовари» піднялися до УПЛ, а минулого сезону зберегла прописку в еліті вітчизняного футболу у перехідних матчах.
  • Після п’яти турів у новому чемпіонаті столичні «пивовари» мають в активі одне очко та займають останню, 16 сходинку у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі київська команда вдома прийматиме Олександрію. Поєдинок заплановано на 13 вересня, початок гри у Києві о 18:00.