Бущан був близьким до трансферу в АПЛ: переходу голкіпера Динамо завадив колишній одноклубник Зінченка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2450
1 голос
Бущан був близьким до трансферу в АПЛ: переходу голкіпера Динамо завадив колишній одноклубник Зінченка
Георгій Бущан. Фото: Google
Голкіпер київського Динамо та національної збірної України Георгій Бущан влітку міг опинитися у складі Саутгемптона, який виступає в АПЛ, але замість нашого співвітчизника «‎святі» підписали Аарона Ремсдейла, який грав у арсеналі разом з Олександром Зінченком.

Ігор Суркіс влітку міг заробити на трансфері воротаря збірної України Георгія Бущана. Справа в тому, що воротар Динамо був цікавий Саутгемптону. Про це повідомило Sport.ua.

Але «‎святі» підписали вже колишнього одноклубника Олександра Зінченка з лондонського Арсеналу Аарона Ремсдейла, заплативши «‎канонірам» 21.40 мільйони євро.

Джерело стверджує, що саме через трансфер англійця зірвався перехід українського гравця до АПЛ.

Відзначимо, що Динамо було готове продати свого основного голкіпера за умови, що отримає відповідну пропозицію від клубів з топ-чемпіонатів.

  • Бущан у нинішньому сезоні провів за Динамо вісім поєдинків, в яких пропустив сім голів. 
  • Портал Transfermarkt оцінює гравця у сім млн євро. Контракт воротаря зі столичним клубом діє до літа 2026 року.
  • На внутрішній арені команда Олександра Шовковського після п'яти турів (три зіграних матчі) має в активі дев'ять очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 14 вересня, гра розпочнеться о 15:30.