Шапаренко пропустив матч Динамо з ЛНЗ в УПЛ: Шовковський пояснив, чому лідер киян не грав

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
479
1 голос
Шапаренко пропустив матч Динамо з ЛНЗ в УПЛ: Шовковський пояснив, чому лідер киян не грав
Микола Шапаренко. Фото: Google
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський розповів, чому у матчі проти черкаського ЛНЗ в рамках п’ятого туру УПЛ не грав Микола Шапаренко.

У неділю, 1 вересня, відбувся матч п’ятого туру Української Прем'єр-ліги між київським Динамо та черкаським ЛНЗ. Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь команди Олександра Шовковського.

У складі столичного гранду на полі не з’явився півзахисник Микола Шапаренко, але Олександр Шовковський заспокоїв вболівальників, які переживали, що у хавбека травма.

«‎Травма? Ні, у нього питання стосовно литкового м'язу, і для того, щоб поберегти його, щоб він не ускладнив те, що в нього є. Тому що це така дуже тонка матерія. Якщо він отримає травму, то може вилетіти на місяці. Тому ми перестрахувалися», – сказав фахівець у коментарі UPL.TV.

  • Після п’яти турів (три зіграні матчі) Динамо має в активі дев’ять очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 14 вересня, початок гри о 15:30.