«‎Готовий померти за Україну»: Алієв потужно відповів на погрози росіян у соціальних мережах

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
398
1 голос
«‎Готовий померти за Україну»: Алієв потужно відповів на погрози росіян у соціальних мережах
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній хавбек національної збірної України та київського Динамо Олександр Алієв жорстко відреагував на погрози з боку росіян та кадирівців.

Ексзірка Динамо Олександр Алієв у ексклюзивному інтерв’ю для сайту Zbirna.com зізнався, що отримує погрози на свою адресу у соціальних мережах з початку повномасштабної війни, але росіянам не вдалося його залякати.

«Мені з перших днів повномасштабної війни пишуть: і кадировці, й інші росіяни. Погрожують постійно! Але минуло вже два з половиною роки, а я живий і здоровий. Запам'ятайте – я нікого не боюся! 

Хочу сказати, що якщо я буду на передовій, то ніколи в житті в полон не здамся і не зраджу свою країну. А моя країна – це Україна, де народилися мої дітки. Нехай мене краще вб'ють або сам висмикну чеку з гранати, але в полон я не потраплю! Я готовий померти за Україну!», – розповів Алієв.

  • Олександр провів за Динамо (2002-2010, 2011-2013) 134 поєдинки, забив 30 голів та віддав 36 результативних передач.
  • У біло-синій футболці він чотири рази ставав чемпіоном України і стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо, Алієв також захищав кольори російських Локомотива з Москви, Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металурга.