«От чорт! Чувак, тобі 35 років, а ти…»: ексгравець збірної України почув жорсткий вирок від ультрас

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
971
1 голос
 «От чорт! Чувак, тобі 35 років, а ти…»: ексгравець збірної України почув жорсткий вирок від ультрас
Сергій Кравченко. Фото: Google
Лідер ультрас Дніпра Євген Переверзєв на псевдо «Юджин» розповів, чому культового центрального півзахисника дніпрян Сергія Кравченка не шанують у фанатському середовищі блакитно-біло-голубих. 

Євген Переверзєв щиро розказав, чому він та решта хлопців з ультрас Дніпра, м’яко кажучи, недолюблюють Сергія Кравченка. Річ у тому, що йому не пробачили той факт, що він погодився грати за Дніпро-1 та ще й мав нахабність якось спровокувати фанів. 

«Дніпро, у якому вже грали 16-17-річні гравці, зустрічався у Другій лізі із Дніпром-1. «Мінусá» забили гол юнакам і Кравченко підбіг до нашої фанатської трибуни, виставляючи вухо, типу не чує нас.

Ми тоді зовсім випали: «От чорт! Чувак, тобі 35 років, а ти підбігаєш до трибуни, яка за тебе вболівала, і радієш, що ви забили підліткам!», – розповів Переверзєв в інтерв'ю «Українському футболу». 

  • У червні 2018 року Дніпро не отримав атестат для участі у Другій лізі, втратив професійний статус та припинив своє існування.
  • Найвищим досягненням Дніпра за час незалежності України став вихід до фіналу Ліги Європи, де команда Мирона Маркевича програла іспанській Севільї (2:3).