«Вся ця історія виглядає, як зрада»: лідер ультрас Дніпра жорстко висловився про Селезньова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2819
1 голос
«Вся ця історія виглядає, як зрада»: лідер ультрас Дніпра жорстко висловився про Селезньова
Євген Селезньов. Фото: Google
Лідер ультрас Дніпра Євген «Юджин» Переверзєв розповів, що зневажає культового нападника дніпрян Євгена Селезньова, бо той погодився працювати у Дніпрі-1.

Євген «Юджин» Переверзєв дуже негативно сприйняв новину, що колишній нападник Дніпра Євген Селезньов, який свого часу клявся у вірності його улюбленому клубу, без жодних докорів сумління погодився працювати у структурі новоствореного СК Дніпро-1. 

«Вся ця історія виглядає, як зрада. Перш за все з його раніше сказаних слів. Я Селі дарував шарф «СК Шмат лайна», фоткались з ним, і тут бац…! Я був шокований, коли дізнався, що він працюватиме в Дніпрі-1». 

Пригадав Юджин Селезньову і ще кілька його факапів.

«Сєля багато років розповідав, що він з нами – з фанатами Дніпра, і ніколи не перейде до «мінусів». Він у складі Колоса забивав гол Дніпру-1 і співав «Край наш козацький», а потім перейшов працювати у цю аферу, легалізуючи її своєю постаттю. Він почав кричати у роздягальні Дніпра-1 разом з командою: «Хто ми?! Дніпро!». Це як зрозуміти? Він же знав, що цей заряд фанати Дніпра придумали для футболістів нашої команди», – розповів Переверзєв в інтерв'ю «Українському футболу». 

  • Спортивний клуб Дніпро-1 був заснований 29 листопада 2015 року, а розформовано 19 липня 2024 року.
  • Найбільшим досягненням СК стали срібні нагороди Української Прем’єр-ліги у сезоні 2022/23 років та золоті Першої ліги у кампанії 2018/19 рр.