Мілевський: «Просив у Судакова футболку, а він каже: «Після матчу з Олександрією вона тобі ще потрібна?»

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
18645
15 голосів
Мілевський: «Просив у Судакова футболку, а він каже: «Після матчу з Олександрією вона тобі ще потрібна?»
Георгій Судаков і Артем Мілевський, колаж: Sport-express.ua
Артем Мілевський ексклюзивно для сайту Sport-express.ua поділився розмовою з півзахисником Шахтаря Георгієм Судаковим після поразки Шахтаря від Олександрії (2:3) в рамках четвертого туру УПЛ.

Олександрія видала феєричний матч із Шахтарем. Команда Руслана Ротаня, програючи по ходу матча 0:2, зуміла перевернути хід гри і здобути вольову перемогу – 4:3.

Моніторячи соцмережі, редактор сайту Sport-express.ua побачив сторіз в інстаграмі Артема Мілевського, де легенда Динамо опублікував спільне фото із Георгієм Судаковим, підписавши: «Домовились на каву. До зустрічі, бро». Чим не привід зателефонувати Мілі?

«Питаю Судакова: «А що сталося, чому такий сумний?». Жора каже: «А ти рахунок подивися»

– Артеме, побачив ваш пост. Ви що, домовилися випити кави із Судаковим?

– Чесно, я дуже люблю Жору і ставлюся до нього з величезною повагою. Ми з ним списалися, Жора засмучений: «Та ми після гри добираємося додому». А я матч не дивився, питаю: «А що сталося, чому такий сумний?». Жора каже: «А ти рахунок подивися». Я глянув і офігів – 3:4 програли. Пишу йому: «Ні фіга собі! Ви ще програвати можете?! 🙂 Але я, як динамівець, задоволений результатом» (сміється, – прим. А.П.). 

Трохи потравили один одного по-дружньому. Я в Жори його футболку просив, а він каже: «Після матчу з Олександрією вона тобі ще потрібна? 🙂» (сміється, – прим. А.П.)

Коротше, домовилися у вівторок кави випити. Я взагалі великий шанувальник Судакова. У мене з ним є спільні фотки, ще коли він малим був. Тим більше ми з ним дві «десятки». У нас спільна повага один до одного. Молодше покоління дуже дисципліноване і режимне, на відміну від нас. Приємно спостерігати за молоддю. 

– Що порадите Судакову, як «десятка» ветеран?

– Нехай він не забирає м'яч у захисників, а йде вище – під нападників.

«Скажу вам по секрету, я поставлю гроші на прохід Динамо в ЛЧ. Я вірю в успішний результат і буду вболівати до кінця»

– Давайте трохи про вашу рідну команду. Дивилися матч Динамо – Зальцбург? Як думаєте, чи є шанси на прохід киян після 0:2?

– Ми дивилися цей матч великою компанією і дуже вболівали за Динамо. Трохи не пощастило, що не використали свої моменти. Скажу вам по секрету, я поставлю гроші на прохід киян. Я вірю в успішний результат і буду вболівати до кінця. Дуже хочеться почути гімн Ліги чемпіонів на матчах Динамо на груповому етапі, щоб Ярмоленко – капітан. Ух! Аж мурашки по шкірі.

Динамо добре посилилося в цьому сезоні. Піхальонок сильно виступає. Ми обов'язково поборемося із Зальцбургом. 

– Чому Ванат так блідо грає в цьому сезоні?

– Я б не сказав, що слабенько. Пора вже мені приїхати до нього привітатися і дати кілька настанов (сміється, – прим. А.П.). Що саме? Це вже секрет. Наприкінці нашої розмови хочу скористатися моментом і передати привіт усім фанатам Динамо, яких я дуже поважаю: хлопці, вірте в команду до кінця!