Лупашко і його помічники «підсиділи» Маркевича? Тренер Карпат розповів всю правду про їхнє призначення у клуб

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
12370
10 голосів
Лупашко і його помічники «підсиділи» Маркевича? Тренер Карпат розповів всю правду про їхнє призначення у клуб
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати (Львів)
Тренер воротарів Карпат Богдан Шуст поділився, як він разом з тренерським штабом Владислава Лупашка очолив першу команду «левів», якою раніше керував Мирон Маркевич.

Тренер воротарів Карпат в штабі Владислава Лупашка – Богдан Шуст – розповів, як вони в червні сприйняли пропозицію спочатку очолити команду U-19 зелено-білих.

«Звичайно несподівано [було]. Субʼєктивно я чудово це сприйняв, для мене це ідеальний варіант: U-19, чи там U-17 – для штабу це чудовий варіант проявити та зарекомендувати себе. Фантастичні умови створені, все є. Повністю всі умови для розвитку».

Також спеціаліст відповів, чи не відчував дискомфорту через те, що він зі штабом Лупашка прийшов фактично на заміну головному тренеру першої команди Мирону Маркевичу, який вже в липні покинув клуб.

«Я в переговорних процесах участі не брав. Коли тебе беруть в U-19, десь з перспективою першої команди, ти розумієш, що працюєш з U-19. І ти працюєш, не думаючи про першу команду, а ти працюєш в U-19, бо ти маєш робити тих футболістів кращими. Як воно розвивалося? Чесно, я прийшов... Я не думав».

Також Шуст оцінив старт нового сезону для Карпат.

«Очками задоволені, але нас більше цікавить якість гри, яка дозволятиме нам заробляти очки через якісну гру. Як гравці сприймають наші вимоги? Розуміння з'являється, але потрібен час».

Він наголосив, що разом з іншими тренерами ще продовжує процес знайомства з командою.

«Нам не вистачило контрольних матчів, аби дізнатися можливості кожного гравця саме в колективних діях, бо розуміємо, що наші вимога не для простого футболу. Буде достатньо велика кількість помилок, але з часом їх ставатиме менше», – сказав Шуст в інтерв’ю YouTube-каналу «Брутальний футбол».

  • Карпати посідають восьму сходинку в таблиці УПЛ, набравши чотири очки в трьох матчах;
  • Наступний поєдинок в чемпіонаті команда Лупашка проведе 26 серпня на виїзді проти ЛНЗ. Початок гри запланований на 13:00.