«Недопустимо. Жахливо»: Пушич не стримався і назвав справжніх винуватців поразки Шахтаря від Олександрії

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
21189
12 голосів
«Недопустимо. Жахливо»: Пушич не стримався і назвав справжніх винуватців поразки Шахтаря від Олександрії
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич прокоментував поразку своєї команди від Олександрії (3:4) у рамках матчу четвертого туру чемпіонату України.

Керманич Шахтаря Маріно Пушич висловився після поразки від Олександрії (3:4) в четвертому турі УПЛ.

«Мені певною мірою важко повірити, що ми програли цю гру. Я схильний вважати, що все-таки ми більшою мірою подарували цю перемогу нашому опоненту».

Коуч підкреслив, що залишився незадоволеним футболом, у який грала його команда.

«Я розчарований, команда розчарована. Недопустимо програвати подібним способом. Це не той стиль гри, який ми переслідуємо. Жахливо. Безумовно, жахливо – це все, що я міг би сказати про сьогоднішню гру. Це не спрацювало за тим методом, за яким ми бачимо футбол».

Пушич назвав переламні моменти зустрічі.

«На гру вплинув перший гол нашого опонента. Ми діяли чудово, я був повністю задоволений до першого пропущеного м’яча. Я був впевнений, що ми зможемо повернутися у гру та діяти так, як в перші хвилини. Але ми пропустили другий гол, який був неймовірним за своїм виконанням».

За словами наставника, попри усі намагання, після перерви в його команди нічого не виходило.

«З тим стилем, з яким ми грали, можна сказати, що ми самі напросилися на проблеми, з якими нам потім довелося зіткнутися. Після 2:2 ми хотіли змінити гру, але продовжили перевертати її не на свою користь, створювати супернику моменти ні з чого. Було складно на ментальному рівні».

До ставлення своїх підопічних в тренера претензій немає.

«В мене немає в чому звинувачувати команду. Бачив віддачу гравців, те, як вони поводилися та реагували на хід подій. В силу наших помилок ми не змогли перевернути гру. Ми подарували перемогу супернику. Я дуже засмучений. Подібні явища не можуть траплятися з нами», – сказав Пушич в ефірі УПЛ ТБ.

  • Шахтар після чотирьох проведених матчів поки посідає друге місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі шість очок;
  • У наступному турі 1 вересня «гірники» в гостях протистоятимуть Кривбасу.