«Цього футболіста не чіпайте»: Ашур хотів прибрати з Полісся учасника Євро-2024, Буткевич став на захист

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
508
1 голос
«Цього футболіста не чіпайте»: Ашур хотів прибрати з Полісся учасника Євро-2024, Буткевич став на захист
Богдан Михайличенко. Фото: ФК Полісся
Відомий український футбольний журналіст Ігор Бурбас назвав гравця житомирського Полісся, якого головний тренер команди Імад Ашур хотів позбутися, але президент клубу Геннадій Буткевич не дозволив цього зробити.

Богдан Михайличенко міг розділити участь форварда Пилипа Будківського та хавбека Артема Козака, які виявилися не потрібні новому головному тренеру Полісся Імаду Ашуру, та покинули команду, а нападник вже навіть визначився з новим клубом.

Ігор Бурбас повідомив, що наставник житомирців планував позбутися захисника, але президент клубу Геннадій Буткевич встав на захист оборонця. 

«Окрім Козака і Будківського хотіли попрощатися ще з Михайличенком. Це була ініціатива від тренерського штабу, від менеджменту, на яку поставив табу Буткевич. Сказав: «Ви що, з розуму зійшли? Цього футболіста не чіпайте», – заявив журналіст в ефірі ютуб-каналу «BurBuzz».

  • Михайличенко у складі збірної України поїхав на Євро-2024, але на поле у жодному поєдинку не вийшов.
  • Усього на рахунку 27-річного захисника вісім матчів за національну команду, в яких він оформив одну результативну передачу.
  • Цього сезону українець вже взяв участь у трьох поєдинках Полісся. Його контракт з клубом чинний до 30 червня 2026 року, а Transfermarkt оцінює його у 2,5 млн євро.