Може стати суперником Циганкова та Луніна: клуб Ла Ліги, який грає в єврокубках, зацікавився Ванатом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
78
1 голос
Може стати суперником Циганкова та Луніна: клуб Ла Ліги, який грає в єврокубках, зацікавився Ванатом
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо (Київ)
Найкращий бомбардир УПЛ минулого сезону, нападник київського Динамо та національної збірної України Владислав Ванат потрапив до сфери інтересів іспанського Бетіса.

Кількість українських легіонерів у іспанській Ла Лізі, де нині виступає за Реал український воротар Андрій Лунін, а за Жирону вінгер Віктор Циганков, може зрости.

Річ у тому, що нападник київського Динамо Владислав Ванат знаходиться у шортлисті Бетіса. Про це повідомив іспанський журналіст Руді Галетті у своєму Х-акаунті.

За інформацією джерела, клуб із Севільї, який у фінальній кваліфікації Ліги конференцій зіграє проти Кривбасу, намагається посилити атаку і у списку, окрім прізвищ Юссуфа Мукоко з Боруссії Дортмунд, Кевіна Денкейя із Серкль Брюгге та Брееля Емболо з Монако, присутнє й українця Ваната, який у минулому сезоні з 12 голами в активі став найкращим голеадором УПЛ.

  • Владислав Ванат у сезоні 2024/25 рр. провів у складі Динамо чотири поєдинки: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного центрального нападника у десять мільйонів євро.
  • На внутрішній арені Динамо після двох турів (одна зіграна гра) має в активі три залікові бали та займає восьму сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У наступному матчі команда Олександра Шовковського на виїзді зіграє проти Карпат. Поєдинок заплановано на сьогодні, 17 серпня. Початок гри у Львові о 18:00.