Відомо, де зараз перебуває український футболіст, якого забрали представники ТЦК: вже пройшов навчання у ЗСУ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
190
2 голоси
Відомо, де зараз перебуває український футболіст, якого забрали представники ТЦК: вже пройшов навчання у ЗСУ
Микола Сираш. Колаж: СЕ
Стала відома доля українського футболіста Хусту, який виступає у Першій лізі, Миколи Сираша, якого працівники ТЦК весною затримали та доставили до військкомату.

Український гравець клубу Першої ліги Хуст Микола Сираш, якого 7 травня поточного року робітники ТЦК затримали на вокзалі та доправили до військкомату, вже проходить службу в Збройних Силах України. Про це повідомив Брутальний футбол.

Джерело стверджує, що футболіста спочатку відправили на навчання в НЦ «Десна», після чого український спортсмен був направлений в одну із військових частини Сил оборони України на харківський напрямок.

Нагадаємо, що за підсумками минулого сезону Хуст посів 16-те місце у Першій лізі та у перехідних матчах за право виступати в другому українському дивізіоні програв Звягелю (1:1, 0:1);

  • Проте після того, як мирівська Дружба вирішила не заявлятися на наступний сезон після здобуття чемпіонства в Другій лізі, Хуст висловив бажання зберегти за собою місце у Першій лізі;
  • При цьому Хуст не має можливості запрошувати до себе гравців через відсутність бронювання від мобілізації.
  • У першому турі Першої ліги Хуст мінімально програв Поділлю.
  • Сираш приєднався до Хуста з ФК Кудрівка-Нива в другій частині сезону та встиг провести шість ігор. Його угода з клубом чинна до 30 червня 2025 року.
  • Хуст за підсумками кампанії вилетів з Першої ліги, поступившись у перехідних поєдинках Звягелю (1:1, 0:1), але через зняття Дружби залишився у дивізіоні.