«Срна пише, що це неможливо»: Усик назвав «команду номер 1», і це не Полісся – боксер хоче забити Шахтарю

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
144
1 голос
«Срна пише, що це неможливо»: Усик назвав «команду номер 1», і це не Полісся – боксер хоче забити Шахтарю
Олександр Усик. Фото: ФК Полісся (Житомир)
Чемпіон світу з боксу за версіями WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі та гравець Полісся Олександр Усик розповів, коли він планує дебютувати за «вовків» і за кого всією душею з клубів УПЛ.

Олександр Усик запевнив, що його слова про участь в офіційному матчі у футболці Полісся це не блеф. 

«Мені треба трішки підготуватися. Я вмію грати у футбол. Не так добре, як професійні люди, які віддають цьому все життя, як я віддаю боксу – але трошки граю у футбол». 

Також Усик відверто зізнався за який український клуб він щиро вболіває вже багато років та проти якої команди прагне зіграти.

«Хотів би зіграти проти Динамо та Шахтаря. Дивіться, який момент – я Динамо підтримую з самого розуміння, що таке футбол. Мій батько привів мене на футбол, тому що він теж вболівав за Динамо.

Динамо – це для мене команда номер один. Але так, як я граю за Полісся, то, звичайно, що я зараз підтримую цю команду, працюю з нею. Але я не можу просто змінити… Це моя рідна команда (Динамо), але я б з нею зіграв і намагався перемогти. Це і є суперництво, яке дає зріст спортсменам. Ну і Шахтарю пару банок завалив би».

Розповів Усик і цікаві нюанси, а саме, що його, виявляється, час від часу підколює спортивний директор Шахтаря.

«Срна, правда, пише постійно мені, що це неможливо. Але все те, що неможливо, я зроблю можливим, – сказав Усик в інтерв’ю ютуб-каналу «Бомбардир».

  • У підсумковій турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги минулого сезону Полісся фінішувало на п'ятому місці.
  • Першою грою у кампанії 2024/25 рр. для команди Імада Ашура стане матч проти донецького Шахтаря. Поєдинок заплановано на 11 серпня. Початок гри о 18:00.