Реброву на замітку: Вацко відзначив безальтернативність Мудрика у збірній України та назвав кандидатів на заміну

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
107
1 голос
Реброву на замітку: Вацко відзначив безальтернативність Мудрика у збірній України та назвав кандидатів на заміну
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився думками щодо конкуренції у нашій збірній на лівому фланзі атаки, де майже постійно грає Михайло Мудрик.

Віктор Вацко впевнений, що Михайло Мудрик став безальтернативним гравцем на лівому фланзі атаки у збірній України на Євро-2024. 

«У нас на Євро Мудрик їздив безальтернативним лівим вінгером. І ось це було проблемою, на мій погляд. Я вважаю, що зараз за час Ліги Націй одне зі стратегічних завдань Сергія Реброва, тренерського штабу національної збірної - вирішити цю проблему». 

Коментатор також вважає, що Назар Волошин і Владислав Кабаєв могли б нав’язати конкуренцію

«Кабаєв – варіант. Я вважаю, він вже голосно почав стукати у двері національної команди. Волошин, також варіант. Назар взагалі за ігровими якостями, ну а мій погляд, дуже цікава опція. 

З його вмінням зіграти в завершальній фазі атаки, з його гольовим чуттям і з його грою в чужому штрафному майданчику. І завжди там моменти знаходить. Реалізує, не реалізує, це друге питання, але знаходить моменти завжди». 

Позитивно журналіст оцінив і виступ Максима Хланя та Максима Брагару у складі олімпійської збірної України на ОІ-2024 у Парижі.

«Так, фрагментами дійсно дуже цікаво на Олімпіаді виглядали. Просто зараз у Брагару також нюанс. Конкуренція в київському Динамо. Кабаєв, Волошин, Брагару – це все Динамо Київ, ще ж Ярмоленко є і зараз на старті сезону він в порядку. 

Це, якщо про вінгерів Динамо говорити. Хлань зараз із Лехією вийшов в елітний дивізіон польського чемпіонату. Ви розумієте, що з першої ліги, за нашими критеріями, чемпіонату Польщі брати футболістів у національну збірну – це якось не фонтан. А зараз він в елітному дивізіоні польського чемпіонату, я думаю, що тренерський штаб збірної буде за ним стежити», – заявив Вацко у своїй авторській передачі на Ютуб.

  • Національна команда України під керівництвом Реброва на Євро-2024 не змогла вийти із групи, посівши останнє, четверте місце у квартеті Е.
  • Олімпійська збірна нашої країни, яку очолює Руслан Ротань, на ОІ-2024 у Парижі набрала три очки у трьох поєдинках та не пробилася до плей-оф.