«За можливостями Металіст 1925 є фаворитом»: володар Кубку України – про шанси своєї команди у Першій лізі

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
94
1 голос
«За можливостями Металіст 1925 є фаворитом»: володар Кубку України – про шанси своєї команди у Першій лізі
Футболісти Металіста 1925. Фото: Google
Головний тренер ФК Кудрівка Роман Локтіонов вважає, що цьогорічний склад учасників другого дивізіону – найсильніший за весь час повномасштабної війни.

Керманич ФК Кудрівка, що виступає у Першій лізі, в ексклюзивному інтерв’ю «Українському футболу» розповів про перспективи своєї команди у новому сезоні, а також оцінив склад учасників чемпіонату.

Роман Локтіонов, який вигравав Кубок України у складі полтавської Ворскли, зараз тренує одну з найцікавіших команд другого вітчизняного дивізіону.

«З часів початку повномасштабного вторгнення це буде найсильніший чемпіонат, – вважає Локтіонов. – В усіх стоїть завдання пробитися до Чемпіонської групи. В минулій кампанії туди виходили по п’ять команд, а не цей раз таке право отримають лише по чотири найкращі. Прохідних матчів не буде точно, і це дуже цікаво».

Також Локтіонов назвав головного фавориту турніру:

«На сьогодні це Металіст 1925. За своїми можливостями та складом вони є фаворитами. Дуже добре себе проявляє Епіцентр. Минай може претендувати на високі місця. Також амбітна команда Буковина. Зараз всі команди ставлять перед собою великі цілі та задачі, все покаже гра на футбольному полі».

Не дивлячись на серйозних суперників фахівець вважає, що його команда здатна вирішувати поставлені завдання:

«Ми ставимо задачу потрапити в Чемпіонську групу, а вже потім ціль – це перехідні матчі за право грати в УПЛ».

  • У новому сезоні ФК Кудрівка буде виступати в групі В Першої Ліги разом з запорізьким Металургом, Вікторією, Полтавою, Маріуполем, Металістом 1925, ЮКСА, Діназом і Кременем.
  • Вже завтра, 3 серпня, Кудрівка розпочне свої виступи в Кубку України. Її суперником буде Діназ.