Шість голів, камбек, червона і серія пенальті: ФК Епіцентр і Минай визначили фіналіста турніру за місце в УПЛ

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
369
2 голоси
Шість голів, камбек, червона і серія пенальті: ФК Епіцентр і Минай визначили фіналіста турніру за місце в УПЛ
Минай обіграв Епіцентр, фото: ФК Епіцентр
У п’ятницю, 26 липня, відбувся півфінальний матч «Турніру чотирьох» за право виступати в УПЛ у сезоні 2024/25, в якому Минай обіграв Епіцентр (3:3, пен. 5:3).

Минай здолав Епіцентр (3:3, пен. 5:3) у півфіналі «Турніру чотирьох» за право грати в УПЛ у наступній кампанії.

Рахунок у матчі відкрив Епіцентр на 12-й хвилині. Микола Миронюк отримав вертикальний пас від Владислава Мороза, прибрав захисника й пробив у кут воріт.

Минай відігрався за сім хвилин силами Владислава Вакули. Той пробив з-за меж штрафного майданчику, і м’яч рикошетом від оборонця влетів у ворота.

⚽️Відео голів⚽️

В другому таймі, на 57-й хвилині Минай вийшов вперед – після незлагодженості у діях між воротарем та захисником м’яч у напівпорожні ворота відправив Дмитро Пріхна.

Попри складну ситуацію, підопічні Сергія Нагорняка зуміли знайти у собі сили піти вперед. На 66-й хвилині вони зрівняли рахунок, коли після флангової подачі від Владислава Крістіна ударом головою м’яч у ціль переправив Іван Бендера.

На 77-й хвилині Епіцентр вдруге вийшов вперед завдяки голу Данила Кравчука – той впритул розстріляв ворота ударом головою, скориставшись навісом від Миронюка.

На 85-й хвилині підвів Епіцентр Миронюк, який за грубий фол проти Тимура Корабліна отримав пряме вилучення. Після цього фолу було виконано стандарт, який врятував Минай від поразки в основний час. Пріхна скинув м'яч на Артура Ременяка, який ударом головою вразив кут воріт.

У серії післяматчевих пенальті сильнішим виявився Минай, який переміг із рахунком 5:3.

Футбол. «Турнір чотирьох» за право грати в УПЛ-2024/25. Півфінал

Епіцентр – Минай – 3:3 (пен. 3:5)

Голи: Миронюк, 12, Бендера, 66, Кравчук, 77 – Вакула, 19, Пріхна, 57, Ременяк, 87

Вилучення: Миронюк, 85