«Обговорюйте краще провал України на Євро-2024»: Фрідман відповів хейтерам Дніпра-1 щодо втраченого місця в ЛК

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
230
2 голоси
«Обговорюйте краще провал України на Євро-2024»: Фрідман відповів хейтерам Дніпра-1 щодо втраченого місця в ЛК
В’ячеслав Фрідман. Фото з відкритих джерел
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман відповів на критику з боку футбольної спільноти за те, що Україна втратить одного представника у єврокубках цього сезону через пізнє зняття дніпрян з Ліги конференцій.

Функціонер Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua заявив, що не вважає великою проблемою те, що Україна втратить одного представника у єврокубках на цю кампанію через надто пізнє рішення дніпрян взяти паузу у виступах на професійному рівні.

«Тут більше галасу. По-вашому, було б краще, якби Дніпро-1 вилетів від Академії Пушкаша, двічі програвши? В угорців досить пристойна команда».

Фрідман закликав більше уваги приділити нашим збірним.

«Обговорюйте краще провал України на Євро-2024 і гру нашої юнацької збірної на чемпіонаті Європи, де нам теж важко і потрібна перемога над Італією», – сказав менеджер.

  • Зазначимо, що Дніпро-1 у минулому сезоні посів четверте місце в УПЛ, завдяки чому вийшов у другий кваліфікаційний раунд Ліги конференцій;
  • 25 липня та 1 серпня команда мала грати проти Академії Пушкаша, однак тепер дніпрянам зарахують дві технічні поразки, а замінити їх вже буде неможливо.