«Нам «відривали голову»: тренер українського клубу розповів, як змінилося суддівство з приходом Монзуль

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
204
2 голоси
«Нам «відривали голову»: тренер українського клубу розповів, як змінилося суддівство з приходом Монзуль
Артур Загорулько і Юрій Ярошенко, колаж: «Український футбол»
Головний тренер вінницької Ниви Юрій Ярошенко поділився думками щодо змін у суддівстві в українському футболі після того, як Комітет арбітрів очолила Катерина Монзуль.

Юрій Ярошенко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «‎Український футбол» заявив, що рівень суддівства у нашій країні зріс після того, як Комітет арбітрів України очолила Катерина Монзуль.

«Після того, як Комітет арбітрів України очолила Катерина Монзуль, суддівство покращилося. Особливо це помітно у нижчих лігах.

Відверто скажу, що у першому колі минулого сезону нам «відривали голову». У нас у Ниві не прийнято говорити про роботу арбітрів, але якщо навіть подивитися по статистиці, то у наші ворота було призначено найбільше пенальті, а також найбільше було показано нашим гравцям жовтих і червоних карток».

Фахівець зізнався, що його футболісти грали жорстко, але все ж натякнув, що картки гравцям показували не тільки через це.

«Так, ми намагалися грати агресивно, але все-таки не жорстко, і судді знаходили моменти, щоб покарати наших гравців. Я знаю, чому це відбувалося, але не буду про це говорити публічно», – сказав Ярошенко.

  • У минулому сезоні команда посіла восьме місце серед 14-ти учасників, які завершували сезон 2023/24 у Другій лізі.