Ярмоленко намагається затягнути в Динамо талановитого гравця: легенда особисто провів з ним телефонну розмову

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2226
2 голоси
Ярмоленко намагається затягнути в Динамо талановитого гравця: легенда особисто провів з ним телефонну розмову
Рамік Гаджиєв (праворуч). Фото: СК Дніпро-1
Відомий журналіст Михайло Співаковський розповів нинішню про ситуацію навколо можливого трансферу вінгера Дніпра-1 Раміка Гаджиєва до іншого клубу. Особисто Андрій Ярмоленко хантить таланта до Динамо.

Журналіст Михайло Співаковський розповів про інтерес провідних українських клубів до українського 18-річного вінгера Дніпра-1 Раміка Гаджиєва.

«Наскільки я знаю, Динамо та й Полісся були – а Динамо, думаю, і досі – зацікавлене в тому, щоб це зробити, але, наскільки я розумію, є певні клуби, які думають про те, що Гаджиєва можна отримати за інші гроші».

За словами Співаковського, деякі гравці на ринку сподіваються отримати таланта взагалі безплатно.

«Якщо Дніпро-1 найближчим часом отримає статус R.I.P. чи OPD, то можна взяти хлопця просто за платіж солідарності, так званий. І різниця між цими двома цифрами – приблизно х10. Тобто трансферна вартість, у яку його оцінює Дніпро-1, і ось цей платіж солідарності».

За даними журналіста, від Динамо на Гаджиєва виходив особисто Андрій Ярмоленко, який у майбутньому має стати спортивним директором біло-синіх.

«Кейс Гаджиєва трохи нагадує кейс Брагару з тією різницею, що за Брагару цей платіж був десь 440 тисяч, а у Гаджиєва – в рази менше. І ще нагадує через те, що, наскільки я знаю, з Гаджиєвим персонально розмовляв Андрій Ярмоленко».

Однак останнє слово все одно має бути за самим гравцем.

«Він йому зателефонував, висловив свою позицію, позицію клуба. І, як мені сказали, це не був відвертий тиск, йому Ярмоленко сказав у кінці: «Це твоє життя, твоя кар’єра, вирішуй сам». Гаджиєв зараз на чемпіонаті Європи U-19 і рішення буде приймати тільки після 28-го, як мені сказали, липня».

Цікаво, що серйозно увірватися в цю боротьбу може Олександрія.

«Тіньовий фаворит у цих перегонах за Гаджиєва – Олександрія. Вона цікавиться Гаджиєвим. Новий спортивний директор Олександрії Іван Телько – людина, яка дуже добре знає всю академію Дніпра-1».

Допомогти Руслану Ротаню і Ко у даному питанні може й перший тренер Гаджиєва.

«Перший тренер Гаджиєва Артур Курильченко теж, наскільки я знаю, співпрацює з Олександрією. Тобто принаймні спортивний директор робитиме все, щоб гравець прийшов у цей клуб», – сказав Співаковський у програмі YouTube-каналу ТаТоТаке.

  • Гаджиєв минулого сезону провів вісім матчів за Дніпро-1 та забив один гол;
  • Контракт гравця з дніпрянами чинний до 30 червня 2025 року. Трансфермаркт оцінює його вартість у 300 тисяч євро.