«Луческу на мені жорстко зірвався»: відверта розповідь ексхавбека Шахтаря про конфлікт із зірковим тренером

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
90
1 голос
«Луческу на мені жорстко зірвався»: відверта розповідь ексхавбека Шахтаря про конфлікт із зірковим тренером
Мірча Луческу. Фото: Google
Колишній центральний півзахисник донецького Шахтаря Адріан Пуканич пригадав, як свого часу його жорстко захейтив культовий тренер «гірників» Мірча Луческу.

Колишній головний тренер Шахтаря Мірча Луческу у донецькому клубі отримав псевдо «містер», але за словами колишнього хавбека помаранчево-чорних Адріана Пуканича не завжди румунський спеціаліст був толерантним. 

«Одного разу я потрапив під серйозну роздачу. Луческу випустив мене в гостьовій грі із Міланом в Лізі чемпіонів за рахунку 0:2, я, можливо, трохи розгубився, і в підсумку ми завершили 0:4.

Після матчу в роздягальні був емоційний сплеск і Луческу на мені жорстко зірвався. Хоча, не можу сказати, що до пропущених голів призвели якісь мої грубі помилки. Просто, знаючи історію Містера в Італії, для нього той матч був принциповим. І 0:2 це одне, а 0:4 – зовсім інше. Для Луческу це був удар, а тут я молодий під руку потрапив», –  розповів Пуканич в інтерв'ю сайту «Український футбол».

  • Адріан Пуканич загалом провів у складі Шахтаря 53 поєдинки: сім голів, п’ять результативних передач.
  • Окрім донецького клубу гравець також захищав кольори Ворскли. Полісся, Ужгорода, Говерли, Епіцентру та грузинської Шукури.