«Хороший експерт, але не тренер»: вболівальники Чорноморця в люті після призначення наступника Григорчука

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
352
1 голос
«Хороший експерт, але не тренер»: вболівальники Чорноморця в люті після призначення наступника Григорчука
Олександр Бабич. Фото: Google
Вболівальники одеського Чорноморця відреагували на призначення Олександра Бабича новим головним тренером свого улюбленого клубу і засипали мережу переважно гнівними коментарями.

Сьогодні, 9 липня, після тривалих перемовин керівництво одеського Чорноморця все ж зуміло вмовити Олександра Бабича покинути крісло головного тренера болгарського Піріні й вдруге стати керманичем «моряків» з Одеси.

Фани синьо-чорних миттєво відреагували на заміщення посади, яка була вакантною після відходу Романа Григорчука до азербайджанського Нефтчі, а Sport-express.ua, провівши моніторинг сторінок Чорноморця в соціальних мережах, відібрав найсмачніші коментарі по темі.

n_e_i_s_p_r_a_v_i_m__11: «Привіт фізрук. Ну чи невже не можна було знайти нормального фахівця, інші ж клуби якось знаходять (Інгулець з Кобіним не беремо до уваги) .....А потім після 5-8 туру скоріше за все його звільнять і треба і потім що? Матчі на виліт, щоб залишитися в УПЛ, і це в найкращому випадку за такого керівництва, точніше, за його відсутності. Боже, ну коли ж у рідній Одесі буде нормальний стабільний клуб...»

slava08995: «Бабич або Моуріньо... Якщо трансферів не буде, то можна спокійно чекати травня місяця і вильоту в першу лігу».

vlad_rehush: «Він хороший експерт, але не тренер...».

denys_zab: «Навіщо? Зніміться краще вже з Прем'єр-ліги, щоб не знущатися над вболівальниками!».

denis_deribas: «Хлопці, здається ми вилітаємо в першу лігу».

yevgeniy1904: «Знову? Нічого хорошого в нього не вийшло того разу».

  • У підсумковій турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги Чорноморець фінішував на 12-му місці.
  • На посаді головного тренера Бабич працював з українськими Чорноморцем з Одеси, Маріуполем, Кривбасом із Кривого Рогу, одеською Жемчужиною та болгарськими Фратрією і Піріном.