Шовковський поставив хрест на одному гравці Динамо: кияни оголосили склад, який відправився на збори в Австрію

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1482
3 голоси
Шовковський поставив хрест на одному гравці Динамо: кияни оголосили склад, який відправився на збори в Австрію
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Київське Динамо оголосило список гравців, які поїдуть на збір до Австрії. Головний тренер біло-синіх Олександр Шовковський вирішив позбутися одного з футболістів першої команди.

Динамо вирушить на навчально-тренувальний збір до Австрії без 25-річного нігерійського вінгера Беніто, на якого не розраховує головний тренер Олександр Шовковський. В минулому сезоні він був частиною команди.

Пресслужба киян опублікувала список з 29 футболістів, які продовжать підготовку до нового сезону.

Склад Динамо на австрійські збори

  • Воротарі: Георгій Бущан, Руслан Нещерет, Валентин Моргун, Денис Ігнатенко;
  • Захисники: Денис Попов, Олександр Сирота, Навін Малиш, Браян Себальйос, Владислав Дубінчак, Олександр Тимчик, Крістіан Біловар, Максим Дячук, Костянтин Вівчаренко;
  • Півзахисники: Олександр Андрієвський, Олександр Караваєв, Андрій Ярмоленко, Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв, Назар Волошин, Олександр Піхальонок, Володимир Бражко, Владислав Кабаєв, Антон Царенко, Кирило Пашко, Самба Діалло, Джастін Лонвейк, Микола Шапаренко;
  • Нападники: Владислав Супряга, Владислав Ванат.

Зазначимо, що не потрапили до цього списку Максим Брагару, Микола Михайленко та Валентин Рубчинський (викликані до Олімпійської збірної України), а також В'ячеслав Суркіс, Тарас Михавко, Назар Балаба, Олексій Гусєв, Андрій Маткевич і Матвій Пономаренко (залучені до збірної України U-19).

  • Вже відомий попередній список спарингів Динамо в Австрії;
  • Вже 23 і 31 липня команда Шовковського зіграє проти Партизану в другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів (перша гра вдома)
  • В УПЛ кияни 3 серпня стартують гостьовим матчем з Олександрією.