Ексфорвард збірної України і досі спілкується з російським нападником: «Я щиро за нього радий»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1362
2 голоси
Ексфорвард збірної України і досі спілкується з російським нападником: «Я щиро за нього радий»
Андрій Воронін. Фото: Google
Колишній нападник Ліверпуля, Герти та національної команди України Андрій Воронін поділився думками про російського форварда Костянтина Тюкавіна.

Андрій Воронін відверто зізнався, що продовжує слідкувати за успіхами нападника московського Динамо Костянтина Тюкавіна, з яким у минулому співпрацював, коли обіймав посаду помічника головного тренера цієї команди.

«‎Чи стежу я за Костянтином Тюкавіним? Стежу, радий його перемогам і голам. Я ще тоді говорив Сандро, що йому треба давати час, а не 15-20 хвилин, щоб він був першим нападником. Я щиро за нього радий». 

Колишній форвард збірної України заявив, що росіянину треба піти з Динамо Москва.

«‎Сподіваюся, що він розвиватиметься далі і прогресуватиме. В ідеалі йому потрібно йти. Не так давно я з ним переписувався. Він сказав, що якщо буде пропозиція, то він піде», – сказав Воронін в інтерв’ю ютуб-каналу Красава.

Нагадаємо, що Андрій покинув Росію з початком повномасштабного вторгнення путінських військ на територію України. Зараз ексфутболіст проживає у німецькому місті Дюссельдорф.

  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду Тюкавін провів 38 матчів, забив 17 голів та віддав десять результативних передач.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2028-го року. Transfermarkt оцінює 22-річного футболіста у 16 мільйонів євро.