Відомо, де Шахтар гратиме домашні матчі УПЛ: президент клубу розкрив суму, яку «гірники» платили минулого сезону

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
668
1 голос
Відомо, де Шахтар гратиме домашні матчі УПЛ: президент клубу розкрив суму, яку «гірники» платили минулого сезону
Микола Лавренко. Фото: прес-служби ФК Лівий берег
Президент ФК Лівий берег Микола Лавренко розповів, скільки його клуб заробив у минулому сезоні на тому, що дозволяв грати на власній арені Металісту 1925, Зорі та Шахтарю.

Микола Лавренко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «‎Український футбол» відверто назвав суму, яку ФК Лівий берег заробив на оренді власної арени для команд УПЛ.

«Скільки платили Металіст 1925, Зорю та Шахтар, які минулого сезону грали на нашому стадіоні? Кожна з цих команд платила по 300 тисяч гривень за оренду стадіону підготовку, рекламу, реалізацію квитків. 

Окремо ми побудували укриття, аби мати можливість проводити матчі з глядачами. Ви повинні зрозуміти, що з цих коштів ми мали розрахуватися з ДСНС, медиками, за безпеку».

Президент футбольного клубу заявив, що у наступному сезоні грати на арені його клуба буде тільки Лівий берег і Шахтар.

«З цього досвіду ми зробили певні висновки. З нового сезону на нашому стадіоні гратимуть дві команди – Лівий берег і Шахтар. Зараз вам про це скажу офіційно. Якщо Шахтар у цей день не гратиме за календарем або коли це випадає на матчі перед Лігою чемпіонів та їм буде зручніше грати у Львові, він має право поступитися іншій команді», – сказав Лавренко.

  • Шахтар у минулому сезоні переважно проводив свої домашні матчі на «Арені Львів».
  • Номінально домашні єврокубкові поєдинки донецький клуб гратиме у німецькому Гельзенкірхені на «Фелтінс Арені».