«Суркіс сказав 300 мільйонів? Це гумор»: Хачеріді назвав реальну ціну, за яку Динамо повинно продати Шапаренка

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
588
3 голоси
«Суркіс сказав 300 мільйонів? Це гумор»: Хачеріді назвав реальну ціну, за яку Динамо повинно продати Шапаренка
Микола Шапаренко, фото: ФК Динамо
Колишній захисник Динамо, а на нині селекціонер біло-синіх, Євген Хачеріді висловив власну думку про те, за яку суму киянам варто відпускати свого півзахисника Миколу Шапаренка.

Селекціонер Динамо Євген Хачеріді після матчу національної збірної України проти Словаччини (2:1) в другому турі Євро-2024 заявив, що киянам пора продавати хавбека Миколу Шапаренка.

«Чому Шапаренка зараз зарано продавати? Гол+асист, його вартість після гри – плюс два-три мільйони. Дай Бог, він з бельгійцями шикарно зіграє, ще якийсь плюс. Це гарний актив для Динамо».

Фахівець вважає, що реалізувати Шапаренка за 300 мільйонів, як це анонсував президент Динамо Ігор Суркіс, буде нереально, а ось заробити на ньому меншу, але досить пристойну суму цілком можливо.

«Вартість Шапаренка? 100 [мільйонів]. Суркіс сказав 300? Це гумор, і не 100. Я вважаю, що якщо буде 15-20 мільйонів, це моя думка, то [треба продавати]. Я дивлюся реально, 20 мільйонів – це хороша ціна», – сказав Хачеріді програмі YouTube-каналу «BurBuzz».

  • Зазначимо, що контракт 25-річного Шапаренка із Динамо чинний до 30 вересня 2025 року. Трансфермаркт оцінює його у дев’ять мільйонів євро;
  • У сезоні, що минув, він провів за біло-синіх 26 матчів, у яких забив п’ять голів та оформив п’ять асистів.