Мілевський замовляв повій для Рібері на прохання Тимощука: вогняна історія від Артема

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4183
3 голоси
Мілевський замовляв повій для Рібері на прохання Тимощука: вогняна історія від Артема
Мілевський, Тимощук, Рібері. Колаж: «‎Sport-express.ua»
Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський розповів, як на чемпіонаті Європи 2012-го року на прохання Анатолія Тимощука організував для Франка Рібері двох повій.

Артем Мілевський розповів, що після останнього матчу групового етапу Євро-2012 між збірними Франції та Швеції, який завершився фіаско чемпіонів світу 1998-го року з рахунком 0:2, до нього звернувся Анатолій Тимощук з пікантним проханням.

«Дзвонить мені – пітерський чувак (Тимощук,  прим.Sport-express.ua): «Рібері подзвонив і попросив нарити дівчаток легкої поведінки». Я кажу: «А я до чого?». – «У тебе ж записник є, ти своя людина по дівках». – «Який його прайс цікавить і скільки дівчат потрібно?». 

– «Зараз передзвоню». Рібері йому відмаячив. Передзвонює мені цей клоун: «Треба двоє [дівчат] по тисячі доларів». Я говорю: «Добре, дай мені 30 хвилин».

Екснападник Динамо зізнався, що взявся допомогти колишньому партнеру по збірній України.

«Дзвоню найголовнішій мамці: «Привіт, це Міля. Зараз йде чемпіонат Європи, і збірна Франції живе у готелі «Хаят». Треба дві дівчинки по штуці». – «Кому?». – «Рібері». – «Це той із шрамом із Франції?» 

– «Ну так. Тільки дивись, не підведи. Мені треба марку тримати, щоб мене потім хвалили». – «Добре». – «Тільки ти мені покажи спочатку їхні фотки». – «Дай мені 30 хвилин». Вже цей дзвонить: «Ну що там?». – «Вирішую питання».

Артем натякнув, що чекає за свої послуги від Рібері пляшку хорошого віскі.

«Тут вона надсилає фотки. Я дивлюсь – дівчатка топ. Дав адресу. Вони тулять у «Хаят». Я кажу пітерському: «Передай Франку привіт, нехай мені організує пляшку «Чіваса» через тебе».

Повії якісно виконали свою роботу, адже зірковий француз залишився задоволений.

«Охорона завела дівчаток до Рібері, він брав їх на дві години. Я сиджу, думаю: що там відбувається? Дві години ночі, я не сплю, клацаю телевізор. Тут дзвонить мені мамка: «Все нормально. Дівчатка задоволені, він їм налив шампанське, не те, що ти». Я говорю: «У сенсі не те, що я? Що ти мене ображаєш?». 

– «Тьома, та я жартую. Рібері у захваті». – «Все, бувай. Я буду у відпустці чи до лазні поїду, наберу. Скажи чесно, Рібері дав на чай?». – «Дав зверху по 100 євро». Я говорю: «От ви пиз##те. Мабуть, нормально дали. Де відкатик (сміється, прим. Sport-express.ua)?».

Мілевський додав, що віскі він так і не отримав.

«Я слухавку поклав, видихнув. Головне, що Рібері сподобалося. Після всього дзвонить мені пітерський: «Міля, дякую тобі. Все на найвищому рівні, Рібері в шоці». Там ще Роббен дізнався, вони ж із ним були кентами в Баварії. Коротше, Рібері ви#бав цих дівчат, залишився задоволений, а віскі я чекаю досі. Так і не виставився, скотина (сміється, – прим. Sport-express.ua)», – сказав Мілевський під час стріму на своєму твіч-каналі Timi_1010.

  • В тій групі на Євро-2012 Україна посіла третє місце та покинула турнір, набравши три очки у матчах проти Швеції (2:1), Франції (0:2) та Англії (0:1).
  • Артем у складі збірної України загалом зіграв 50 поєдинків, забивши в них вісім голів.