Шахтар посварився з топклубом АПЛ і тепер не може продати туди свою зірку: в Англії знають тільки один вихід

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4005
6 голосів
Шахтар посварився з топклубом АПЛ і тепер не може продати туди свою зірку: в Англії знають тільки один вихід
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Тоттенгем зацікавлений у послугах 21-річного українського півзахисника Шахтаря Георгія Судакова. Проте для реалізації цього трансферу лондонцям доведеться владнати давній конфлікт.

Тоттенгем хоче придбати хавбека Шахтаря Георгія Судакова, однак «шпори» можуть постати перед труднощами через зіпсовані відносини між клубами.

Як повідомив журналіст Бен Джейкобс для GiveMeSport, будь-яку угоду буде важко реалізувати після того, як два клуби зіштовхнулися через підписання лондонцями Манора Соломона минулого літа.

Тоттенгем забрав вінгера на правах вільного агента, що спричинило звинувачення з боку «гірників» у тому, що менеджмент англійського гранда скористався вразливим становищем Шахтаря під час повномасштабної війни.

Таким чином, якщо «шпори» відчайдушно хочуть отримати Судакова, знадобиться деяка форма примирення з Шахтарем, інакше, можливо, доведеться перемикатися на інші варіанти, і один із їхніх конкурентів зрештою може перехопити українця.

Джейкобс вважає, що Судаков коштуватиме €65 млн. За його даними, інтерес до таланта також проявляють:

  • Арсенал;
  • Ліверпуль;
  • Наполі.

Судаков у сезоні, що минув, провів за Шахтар 34 матчі, у яких забив десять голів та оформив чотири асисти. Його контракт з клубом чинний до 31 грудня 2028 року, Трансфермаркт оцінює футболіста у 35 мільйонів євро.