Мілевський поставив останню крапку у незарахованому голі збірної України у ворота Англії на Євро-2012: вердикт

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1030
2 голоси
Мілевський поставив останню крапку у незарахованому голі збірної України у ворота Англії на Євро-2012: вердикт
Артем Мілевський. Фото: AFP/Getty Images
Колишній нападник Динамо та національної збірної України Артем Мілевський пригадав момент із незарахованим голом форварда синьо-жовтих Марко Девіча у ворота Англії (0:1) у третьому турі групового етапу Євро-2012.

Ексфорвард Динамо та збірної України Артем Мілевський в інтерв’ю сайту «Збірна» прокоментував момент із незарахованим голом нападника Марко Девіча у ворота Англії (0:1) у рамках третього туру Євро-2012.

Тоді для виходу з групи синьо-жовтим потрібна була виключно перемога, і вже за рахунку 0:1 на 62-й хвилині Девіч мав шанс зрівняти цифри на табло. Він переграв голкіпера англійців, однак м’яч з воріт виніс захисник.

В підсумку гол зараховано не було, однак камери показали, що снаряд повністю перетнув лінію воріт.

Відео моменту:

Мілевський, який виступив асистентом Девіча, заявив, що не варто «кусати лікті» через той момент, адже сам він перебував в офсайді, і сьогодні ВАР все одно скасував би те взяття воріт.

«Шкодувати ні про що не варто. У мене був офсайд і був би тоді ВАР, то ніхто б і не говорив зараз про гол Девіча, арбітр би його все одно скасував після повтору», – сказав Мілевський.

В тій групі Україна посіла третє місце та покинула турнір, набравши три очки у матчах проти Швеції (2:1), Франції (0:2) та Англії (0:1);