«‎Ну його нафіг»: чемпіон світу згадав, як злякав Петракова під час одного з матчів збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
870
1 голос
«‎Ну його нафіг»: чемпіон світу згадав, як злякав Петракова під час одного з матчів збірної України
Олександр Петраков. Фото: Google
Захисник Кривбаса Данило Бескоровайни згадав гуморну історію про те, як колишній головний тренер збірної України U-20 Олександр Петраков злякався говорити з ним в перерві матчу на ЧС-2019.

Рівно п’ять років тому, 15 червня 2019-го, сталася знаменна подія для всього нашого футболу – збірна України (U-20) під керівництвом Олександра Петракова стала переможцем молодіжного чемпіонату світу.

Данило Бескоровайний, який був учасником тих подій, згадав матч групового етапу ЧС-2019 проти однолітків з США (2:1) згадав, що гра складалася нервово і Олександр Петраков зустрівся з ним поглядом, але вирішив нічого не говорити. Чому фахівець промовчав футболіст дізнався пізніше.

«В матчі проти американців у першому таймі ми дуже погано грали. І ось я зайшов у підтрибунку й потрапив на Васильовича, а той дуже злий був. А я ж теж такий емоційний хлопець. Подивилися один на одного та й все. І так ось вже тоді на банкеті в Києві Петраков розповів: «Коли я побачив Бєса, його очі, то подумав ну його нафіг, а то ще вдарить мене», – заявив Бескоровайний для сайту Zbirna.com.

  • Зараз Петраков очолює збірну Вірменію, а з національною командою України загалом провів всього 15 матчів: шість перемог, сім нічиїх та дві поразки.
  • Бескоровайний провів дев’ять матчів за команду України U-20, у яких не зміг відзначитися результативними діями.