Хто замінить Дружбу у Першій лізі: головний тренер клубу, який вилетів, зробив заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
516
1 голос
Хто замінить Дружбу у Першій лізі: головний тренер клубу, який вилетів, зробив заяву
Володимир Циткін, колаж: «Український футбол»
Головний тренер ФК Хуст, який понизився у класі після фіаско у стикових поєдинках, Володимир Циткін поділився думкою щодо можливої заміни його командою ФК Дружба у Першій лізі.

Володимир Циткін в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол‎» заявив, що ФК Хуст готовий замінити ФК Дружбу у Перші лізі, якщо така нагода їм випаде.

«Наш президент Михайло Мадярчик ухвалив рішення: якщо буде можливість зіграти в Першій лізі, замінивши Дружбу, то клуб готовий до цього‎».

Також фахівець додав, що його команда готова вести перемовини з футболістами, якщо ФК Хуст буде виступати у другому за силою дивізіоні українського футболу.

«У половини гравців завершилися контракти. Якщо стане відомо, що ФК Хуст гратиме в новому сезоні в Першій лізі, будемо вести перемовини про їхнє продовження. В іншої половини наших футболістів контракти ще діючі‎», – сказав Циткін.

  • Хуст поступився друголіговому ПФК Звягель із рахунком 0:1 у другому стиковому поєдинку за право грати у Першій лізі сезону 2024/25. А перший матч між командами, який провели у Хусті, завершився внічию 1:1. 
  • У той же час ФК Дружба, який виграв Другу лігу та на пряму пройшов до Першої, може знятися зі змагань через відсутність бронювання гравців від мобілізації.