Ванатом зацікавився клуб Ла Ліги: Циганик повідомив про реакцію Суркіса

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
650
1 голос
Ванатом зацікавився клуб Ла Ліги: Циганик повідомив про реакцію Суркіса
Владислав Ванат. Фото: Google
Український футбольний журналіст і коментатор Ігор Циганик розповів про інтерес до форварда Динамо Владислава Ваната з боку інших клубів та озвучив реакцію президента киян Ігоря Суркіса.

Ігор Циганик заявив, що Владиславом Ванатом цікавиться іспанський Бетіс, але Ігор Суркіс не планує відпускати найкращого бомбардира УПЛ.

«‎Їм цікавляться багато клубів. У тому числі Бетіс. Але поки що конкретної пропозиції не надійшло. Я гадаю, що президент Динамо його не відпустить».

Журналіст назвав характеристики футболіста, які змусили президента Динамо намагатися зберегти гравця у команді Олександра Шовковського.

«‎Це та інвестиція, яка може стати набагато дорожчою за деякий час. Особливо після Євро та єврокубків. Ванат зараз починає дозрівати. Він чудово відіграв минулий сезон і набиратиме. Це нестандартний нападник. 

Він не має тих габаритів, щоб продавлювати і чіплятися за м'ячі. Він може відкриватися. У нього хороша швидкість та виконання», – заявив Циганик в ефірі авторської програми на Ютубі.

  • У сезоні 2023/24 Ванат став найкращим бомбардиром УПЛ, забивши 14 м'ячів та виконавши сім результативних передач у 27 матчах.
  • Нападник продовжив контракт з Динамо наприкінці квітня. Його нова угода з клубом чинна до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює вартість форварда у сім мільйонів євро.