«Сам про все дізнаюся з джерел»: вогняна реакція Дулуба на відхід з ЛНЗ – тренер поділився планами на майбутнє

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
331
1 голос
«Сам про все дізнаюся з джерел»: вогняна реакція Дулуба на відхід з ЛНЗ – тренер поділився планами на майбутнє
Олег Дулуб. Фото: Google
Колишній головний тренер ЛНЗ білоруський фахівець Олег Дулуб прокоментував припинення співпраці із черкаською командою та поділився планами на майбутнє.

Сьогодні, 11 червня, стало відомо, що ЛНЗ та Олег Дулуб припинили співпрацю. Вже екстренер черкасців ексклюзивно для сайту «УФ» сказав, що його угода з клубом діяла до кінця поточного місяця.

«‎Краще нехай клуб спочатку дасть коментар. Сам про все дізнаюся з джерел.

Чи не повідомили мені особисто про непродовження угоди? Там трошки інша історія, нехай спочатку клуб дасть коментар, а потім уже я. Так буде правильно. У мене був контракт із ЛНЗ до 30 червня».

Фахівець зізнався, що хоче залишитися працювати в Україні.

«Коли я працюю, у мене немає звички шукати шляхи відходу. Зараз трошки видихну і почну шукати варіанти. Чи буде мені ще цікаво попрацювати в Україні? Дуже! Україна для мене пріоритет‎», – сказав Дулуб.

  • Дулуб очолив черкаську команду 30 серпня 2023 року і фінішував з командою на сьомій позиції у турнірній таблиці чемпіонату України.
  • ЛНЗ під керівництвом Олега Анатолійовича зіграли 25 матчів, у яких здобули десять перемог, вісім зустрічей зіграли внічию і зазнали сім поразок.
  • Раніше фахівець вже працював в Україні. Білоруський наставник посідав тренерські посади у Карпатах (2016-2017), Чорноморці (2017) та Львові (2021-2023).