«Може встати з ліжка та відразу зіграти»: Калитвинцев назвав залізобетонного гравця основи збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
10431
3 голоси
«Може встати з ліжка та відразу зіграти»: Калитвинцев назвав залізобетонного гравця основи збірної України
Юрій Калитвинцев. Фото: Google
Колишній тренер юнацьких (U-17 та U-19) і національної збірних України, Полісся та ще низки вітчизняних клубів Юрій Калитвинцев поділився думками щодо захисника Борнмута Іллі Забарного.

Юрій Калитвинцев в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол‎» відзначив, що Ілля Забарний провів потужний сезон у складі Борнмута у чемпіонаті Англії

«Забарний провів дуже пристойний сезон в АПЛ за Борнмут. Буквально пару ігор пропустив. Він мав дуже пристойне і фізичне, і психологічне навантаження. Розумієте, Забарний гравець такого рівня, що може встати з ліжка та відразу зіграти». 

Також колишній хавбек Динамо не сумнівається, що Забарний – це 100% гравець основного складу нашої збірної на Євро-2024.

«Вважаю, що він буде залізобетонним гравцем основи нашої команди на Євро-2024. По ньому питань найменше. І, зрозуміло, що це додасть міці та надійності нашій обороні», – сказав Калитвинцев.

Нагадаємо, що до початку Євро-2024 команда Реброва проведе ще одну контрольну гру. Завтра, 11 червня, синьо-жовті зіграють проти збірної Молдови. 

Розклад матчів збірної України на Євро-2024

  • 17 червня. Румунія – Україна (16:00)
  • 21 червня. Словаччина – Україна (16:00)
  • 26 червня. Україна – Бельгія (19:00)