Друг Мілевського втратив 150 тисяч доларів через Молдову: шокуюча історія від Третьяка про суперника України і прогноз

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
2089
11 голосів
Друг Мілевського втратив 150 тисяч доларів через Молдову: шокуюча історія від Третьяка про суперника України і прогноз
Мілевський, Третьяк і збірна. Колаж: Sport-express.ua
Друг Артема Мілевського Сергій Третьяк ексклюзивно для сайту Sport-express.ua поділився своєю ставкою у букмекерській конторі на товариський матч Україна – Молдова, та згадав цікаву історію.

11 червня збірна України проведе заключну товариську гру напередодні Євро-2024. В суперниках у команди Сергія Реброва – Молдова.

Сайт Sport-express.ua поговорив перед матчем із другом Артема Мілевьского Сергієм Третьяком, який є акціонером букмекерської контори в Іспанії.

– Сергію, чого чекаєте від матчу?

– О, знову в моєму житті з'явилася збірна Молдови. У мене з цією командою пов'язані дуже цікаві події в житті, але давайте про матч. Думаю, проти Молдови Ребров виставить найсильніший склад. Нашій команді обов'язково потрібна перемога, щоб підійти до Євро в гарному настрої. Я очікую, що Україна переможе і не пропустить

– На що і яку суму ризикнете поставити?

– Моя ставка – перемога України, тотал менше 3.5. Я не чекаю голів від Молдови, але наша команда мінімум два м'ячі повинна забити. Також я буду топити за Мудрика і ризикну поставити на його гол із коефіцієнтом 7. На ці події я планую поставити близько 10 тисяч доларів, це моя стабільна ставка.

– Розкажіть, що за історія у вас зі збірною Молдови, про яку ви згадали на початку нашої розмови?

– 5 червня 2021 року, на день народження моєї дружини, ми полетіли на відпочинок в Мексику. Цього самого дня мені зателефонували друзі з Молдови і кажуть: «Палич, завтра збірна Молдови гратиме товарняк в ослабленому складі проти Азербайджану. Давай поставимо і виграємо грошей». Я спочатку не захотів: «У моєї дружини день народження, я хочу відзначити свято».

У день гри вони мене знову набрали: «Палич, склад уже оголосили, у Молдови вийшов резерв, давай поставимо на перемогу Азербайджану». –  «Гаразд, умовили. Скільки ви хочете поставити?». – «Постав 100 тисяч доларів за нас, після перемоги візьмеш собі, скільки хочеш. Ми впевнені, що Азербайджан виграє». – «Ну добре».

Я в день народження дружини ставлю на перемогу Азербайджану 100 тисяч доларів від них, 50 тисяч від себе. Підсумкова ставка – 150 тисяч. У цей час ми з дружиною святкуємо, п'ємо шампанське Cristal, купаємося в океані.

Фото Третьяка із Мексики у день матчу Молдова - Азербайджан

Тут я виходжу з води і мені приходить сповіщення з Myscore – 1:0 на користь Молдови на 8-й хвилині! У підсумку матч так і закінчився. Я засмутився і вся моя двотижнева відпустка пройшла з думками про те: нах#я я програв 150 штук баксів у товариському матчі?!

– Друзі-порадники повернули програні гроші?

– Ні, але я ці гроші невдовзі відіграв на матчах НБА. Пізніше мої знайомі азіатські букмекери мені розповіли, що на програш Азербайджану були поставлені великі суми грошей. Азербайджан того дня просто здав гру Молдові.