«Понти»: Поворознюк назвав український клуб, що викидає гроші на вітер і порівняв бюджети Карпат і Інгульця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4247
3 голоси
«Понти»: Поворознюк назвав український клуб, що викидає гроші на вітер і порівняв бюджети Карпат і Інгульця
Олександр Поворознюк. Фото: ФК Інгулець
Президент Інгульця Олександр Поворознюк порівняв бюджет свого клубу та Карпат, в яких вони несподівано виграли чемпіонські перегони в Першій лізі.

Власник Інгульця Олександр Поворознюк висловився про бюджет свого клубу.

Він зазначив, що старається раціонально підходити до витрати своїх обмежених матеріальних ресурсів, однак гарантує футболістам стабільність.

«Гроші я заробляю ось цими руками та ось цими мозгами. Хто вам сказав, що я економлю? Я просто ніжки протягую по одежці. Я не можу обіцяти те, що я не зроблю, якісь золоті гори. Можу обіцяти стабільність. Хай хоч один прийде і скаже, що я щось обіцяв і не зробив».

Також Поворознюк відреагував на інформацію, що Металіст 1925 збільшив свій бюджет після вильоту з УПЛ.

«Для мене це понти для приєзжих, аби показати, що в тебе грошей багато. Треба було показувати в УПЛ».

Він нагадав, як його Інгулець обійшов у чемпіонських перегонах Першої ліги Карпати, які мають суттєво більший бюджет.

«Ви ж бачили як ми два рази Карпати порвали? Подивіться на бюджет Карпат та Інгульця. Я вам так скажу: бюджет Карпат це – х5 у порівнянні з Інгульцем», – розповів Поворознюк в інтерв’ю YouTube-каналу «BurBuzz».

  • Зазначимо, що Інгулець та Карпати за підсумками минулого сезону напряму піднялися в УПЛ з першого та другого місця турнірної таблиці Першої ліги відповідно;
  • Раніше ЗМІ повідомляли, що Карпати є найзаможнішою командою другого дивізіону та мають бюджет три-чотири млн доларів на рік.
  • Металіст 1925 став найгіршою командою Прем’єр-ліги та понизився у класі, маючи потужних інвесторів від початку сезону 2023/24.