Німеччина – Україна: Буряк зробив прогноз на товариський матч команди Реброва з господарями Євро-2024

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
342
2 голоси
Німеччина – Україна: Буряк зробив прогноз на товариський матч команди Реброва з господарями Євро-2024
Леонід Буряк. Фото: Google
Колишній головний тренер Динамо та національної збірної України Леонід Буряк поділився думкою про товариський матч команди Сергія Реброва з Німеччиною, який пройде сьогодні, 3 червня.

Леонід Буряк в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «‎Український футбол» сказав, що вважає, що німці у сьогоднішній зустрічі з українцями будуть фаворитами, але підопічним Сергія Реброва до снаги грати з будь-яким суперником на рівних.

«‎Звичайно, фаворит – Німеччина, але Україна зараз може грати з усіма командами.  Буде складно і Німеччині, і нам. У нас хороша молодь, яка проявила себе в Європі. Ми вже грали з Німеччиною 3:3, то чому сьогодні так не зіграти? Але треба прагнути до перемоги, яка принесе позитивні емоції. Під час війни, коли вся країна вболіватиме за нашу збірну, нам ця перемога важливіша».

Фахівець впевнений, що фанати Бундестім не зрозуміють, якщо їх улюбленці не виграють у синьо-жовтих.

«‎Але в Німеччини стоять свої завдання. Вони зібрали суперкоманду, яка обіграла Францію і багато інших команд, їх вважають фаворитом, і німецькі вболівальники не зрозуміють, якщо вони проваляться з Україною», – сказав Буряк.

Нагадаємо, що до початку ЧЄ-2024 збірна України проведе три контрольні матчі. Окрім команди Німеччини, гра проти якої відбудеться вже сьогодні, 3 червня, синьо-жовті також зіграють проти команд Польщі (6 червня) та Молдови (11 червня).

Календар матчів збірної України на Євро-2024

  • 17 червня. Румунія – Україна (16:00)
  • 21 червня. Словаччина – Україна (16:00)
  • 26 червня. Україна – Бельгія (19:00)