Відбулися перші перехідні матчі за місця у Першій лізі: один з клубів вже може починати святкувати підвищення

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2465
3 голоси
Відбулися перші перехідні матчі за місця у Першій лізі: один з клубів вже може починати святкувати підвищення
Гравці ЮКСА та МФК Металург. Фото: ФК ЮКСА
У суботу, 1 червня, відбулися перші перехідні поєдинки за право виступати в Першій лізі у наступному сезоні. Хуст та Звягель сильнішого не виявили (1:1), а ЮКСА здолала МФК Металург (3:1).

Пройшли перші перехідні матчі за право грати у Першій лізі в сезоні 2024/25. Хуст та Звягель розписали мирову (1:1), ЮКСА зробила заявку на підвищення у класі, здолавши МФК Металург (3:1).

Хуст – Звягель (1:1)

Перший тайм протистояння пройшов без забитих голів. Рахунок у поєдинку на 55-й хвилині відкрив півзахисник Хуста Іван Станкович.

Звягель, оговтавшись, зумів відновити паритет. На 76-й хвилині хавбек Андрій Фесенко своїм голом приніс нічийний результат для команди Юрія Вірта.

Перехідний матч Першої ліги. Перша гра

Хуст – Звягель – 1:1 (0:0)

Голи: Станкович, 55 – Фесенко, 76

ЮКСА – МФК Металург (3:1)

Господарі активно розпочали цей матч, і вже на 27-й хвилині відкрили рахунок завдяки голу Дмитра Махнєва з пенальті. Однак дуже швидко Металург відновив рівновагу, коли свій момент реалізував Дмитро Гуменяк.

В кінці зустрічі ЮКСА все ж таки змогла здобути позитивний для себе результат. Гольовим ударом відзначився Габріел Гоуларт. Трохи пізніше господарі забили ще один м'яч – його на свій рахунок записав Венді Геєйро.

Перехідний раунд Першої ліги. Перша гра

ЮКСА – Металург Запоріжжя – 3:1

Голи: Махнєв, 27 (пенальті), Гоуларт, 83, Геєйро, 90+4 – Гуменяк, 29

Зазначимо, що матчі-відповіді пройдуть 8 червня. Обидві гри розпочнуться о 15:00.