Хацкевич, Григорчук і ван Леувен у Поліссі: Буткевич поставив крапку у чутках

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
126
1 голос
Хацкевич, Григорчук і ван Леувен у Поліссі: Буткевич поставив крапку у чутках
Геннадій Буткевич. Фото: ФК Полісся (Житомир)
Президент житомирського Полісся Геннадій Буткевич розповів, що тренерське питання в його клубі закрито. Він однозначно заявив, що всі чутки про перемовини з низкою маститих тренерів не відповідали дійсності.

Геннадій Буткевич розставив всі крапки над І, тобто вніс ясність у численні чутки та інсайди стосовно тренерського питання у Поліссі, яке до недавніх пір було відкритим.

Деякі інсайдери стверджували, що житомирський клуб, ніби, вів перемовини з екстренером Зорі та Шахтаря Патріком ван Леувеном, інші, що з керманичем одеського Чорноморця Романом Григорчуком. Однак вся ця інформація була недостовірною.

«Ні, не вели», – категорично сказав Буткевич.

Не мав контакту президент Полісся і з колишнім тренером київського Динамо Олександром Хацкевичем 

«З ним – також ні. Зараз про це не варто говорити, адже рішення прийняте. У нас уже є головний тренер», –  розповів Буткевич в інтерв’ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що на минулому тижні новим головним тренером Полісся став Імад Ашур, який змінив на цій посаді Сергія Шищенка.

  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем'єр-ліги Полісся фінішувало на п'ятому місці і в новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги конференцій через кваліфікацію.