Алієв поставив крапку у своїх відносинах з Мілевським: колишній динамівець зізнався, що він думає про ексдруга

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
8843
6 голосів
Алієв поставив крапку у своїх відносинах з Мілевським: колишній динамівець зізнався, що він думає про ексдруга
Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото: Інстаграм
Олександр Алієв розповів про свої відносини з Артемом Мілевським. Нині вони між друзями натягнуті, і кожен не відступає від своєї позиції щодо публічного конфлікту.

Олександр Алієв згадав про ситуацію, коли він оголосив про те, що Артем Мілевський перебуває в поганому стані та потребує лікарської допомоги. За що сам Мілевський на нього образився.

Алієв досі не вважає, що зробив щось погане.

«Я ще раз можу сказати, коли я вийшов у сторіс і сказав про Тьому, що я зробив поганого? Всі бачили, в якому він стані. На цей час я дуже радий, що з ним все добре, він жив-здоров і займається, чим він займається».

Алієв зізнався, що нині вони з Мілевським не спілкуються.

«Для мене він заблокований у всіх соцмережах. Про що мені говорити? Людина зрозуміє потім. Коли поруч з ним був Панков, він був іншим. А зараз з’явився цей оборванець Серьожа, і він вірить йому. Люди повинні дорослішати».

При цьому він висловив радість за Мілевського, який вже почувається добре.

«Я про це навіть не хочу розмовляти. Я йому поганого нічого не бажаю, слава богу він здоровий і хай продовжує, насолоджується життям. Він ще молодий, йому 40 років, йому ще жити мінімум 40-45 років».

Алієв розповів, чи привітається з Мілевським при зустрічі.

«Якщо зустрінемось на спільній зустрічі? Привіт-привіт. Все. Подивимося, час пройде. На даний момент у мене поки така позиція», – сказав Олександр для YouTube-каналу «BurBuzz».

  • Нагадаємо, що Алієв та Мілевський разом виступали за Динамо з 2002 по 2013 рр. (Алієв з перервами);
  • Всього вони провели разом на полі 188 матчів у Динамо, молодіжній і національній збірних України, створивши 17 спільних голів.