Полісся оформило три топ-трансфери для нового тренера: відомо, яку суму Буткевич виклав за гравців

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
672
2 голоси
Полісся оформило три топ-трансфери для нового тренера: відомо, яку суму Буткевич виклав за гравців
Олексій Гуцуляк. Фото: СК Дніпро-1
Президент Полісся Геннадій Буткевич оголосив про потужне підсилення команди. До Житомира переїздить один з лідерів Дніпра-1 та Кривбаса і не лише.

Тренерсько-кадрова революція у Поліссі. Сьогодні стало відомо, що новим головним тренером команди офіційно призначено колишнього наставника молодіжної команди Дніпра-1 Імада Ашура й от – маємо ще й новини щодо новачків.

«Є домовленість із керівництвом Дніпра-1, що до нас переходять Гуцуляк і Бабенко. Бескорований також переходить у Полісся. Гуцуляка купили за 600 тисяч євро, Бескоровайного теж за 600 тисяч, Бабенко – безкоштовно»,  – цитує Буткевича пресслужба Полісся.

  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем'єр-ліги Полісся фінішувало на п'ятому місці і в новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги конференцій через кваліфікацію.
  • Олексій Гуцуляк у сезоні 2023/24 рр. зіграв за Дніпро-1 у 32-х матчах в усіх офіційних турнірах: дев'ять голів, два асисти.
  • Руслан Бабенко у минулій першості провів за СК 32 поєдинки, відзначившись у них одним голом і однією результативною передачею.
  • Данило Бескорований, який у минулому сезоні захищав кольори Кривбаса, прийняв участь у 24-х зустрічах: три голи.