Інвестор нового топклубу Першої ліги вибрав іменитого головного тренера: команда ставитиме задачу виходу в УПЛ

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1067
5 голосів
Інвестор нового топклубу Першої ліги вибрав іменитого головного тренера: команда ставитиме задачу виходу в УПЛ
Валерій Кривенцов, фото: ФК Шахтар
Популярний журналіст Михайло Співаковський назвав трьох кандидатів на роль нового головного тренера Буковини. Обирати будуть зі спеціалістів з досвідом роботи в УПЛ.

Журналіст Михайло Співаковський поділився деталями пошуку першоліговою Буковиною нового головного тренера після звільнення Андрія Мельничука.

Претендентом номер один сьогодні є Валерій Кривенцов.

«Те, що мені сказали з джерел наближених до клубу, що питання на рівні президентському вже вирішено і головний претендент залишається тим самим – це Кривенцов. Начебто зараз шукають футболістів, які б підходили до нього за стилем гри».

Розглядаються й ще два прізвища.

«Два інших претенденти за нашою інформацією, це Сергій Шищенко та Сергій Лавриненко», – сказав Співаковський у програмі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

  • Цікаво, що новим інвестором Буковини став бізнесмен Володимир Дубинський, який, за повідомленнями ЗМІ, планує збільшити бюджет клубу до рівня Динамо. Сам він спростував цю інформацію.
  • Буковина наразі посідає перше місце у групі вибування Першої ліги, маючи 38 очок за один тур до фінішу кампанії.
  • Кривенцов перебуває без клубу, а останньою його командою була Зоря. Також він працював у Металісті 1925, Іллічівці й командах U-19 і U-21 Шахтаря.
  • Шищенко, який зараз є головним тренером Полісся, очолював Буковину у 2016 році (20 матчів: п'ять перемог, чотири нічиї та 11 поразок).
  • Він також має досвід роботи у других командах кам'янської Сталі й донецького Металурга, асистента головного тренера Іллічівця, тренера Шахтаря U-19, Миколаєва, Полісся U-19 і Звягеля.
  • Лавриненко раніше працював асистентом тренера та виконувачем його обов'язки у Зірці, після чого очолював Інгулець та Верес.