УПЛ поповниться шалено багатою командою з космічним бюджетом? Новий інвестор клубу поставив крапку в питанні

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
213
2 голоси
УПЛ поповниться шалено багатою командою з космічним бюджетом? Новий інвестор клубу поставив крапку в питанні
Володимир Дубинський. Фото: ФК Буковина
Новий власник першолігової Буковини Володимир Дубинський прокоментував чутки щодо бюджету клубу із прицілом на вихід в УПЛ. Бізнесмен дав зрозуміти, скільки реально готовий витрачати.

Власник Буковини Володимир Дубинський висловився стосовно чуток ЗМІ про те, що начебто в разі виходу клубу в УПЛ у сезоні 2025/26 команда матиме бюджет рівня Динамо.

За його словами, фінансові вливання в клуб будуть значно скромнішими.

«Я не знаю, хто це робить і я читаю, що якась маячня. Я не знаю, хто це розганяє та навіщо це робить. Дійсно, на початковому етапі ми хочемо зосередитися на українських гравцях. Ми не можемо витрачати такі гроші, тому що в нас таких грошей немає».

Інвестор підкреслив, що бюджет буде збільшуватися поступово.

«Наша позиція сьогодні – зарплатня в команді Буковина та команд Першої ліги не мають відрізняться. Про якісь десятки мільйонів ми навіть не розмовляємо, у нас немає таких думок».

При цьому Дубинський навіть не став говорити про те, наскільки наближені чутки преси до реальності.

«Яка цифра мені не сподобалася? Жодна цифра не сподобалася. Ми рахуємо бюджет, нам треба довести до ладу основне поле Буковини й це багато інвестицій потребує. Ніяких десятків або мільйонів доларів», – сказав Дубинський в інтерв’ю YouTube-каналу «Звєров Про Футбол».

  • Буковина посідає другу сходинку в групі вибування Першої ліги, маючи в активі 24 набраних очки після 19 проведених поєдинків;
  • У наступному турі команда 30 березня вдома прийме Чернігів.