Шахтар може змінити домашній стадіон в УПЛ: іншим клубам доведеться шукати нову арену

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
625
1 голос
Шахтар може змінити домашній стадіон в УПЛ: іншим клубам доведеться шукати нову арену
Стадіон «Лівий берег». Фото: Google
Чинний чемпіон української Прем’єр-ліги донецький Шахтар з нового сезону має намір проводити свої домашні матчі на внутрішній арені в Києві, але не на «Олімпійському».

Донецький Шахтар продовжує вимушені мандри Україною. Новою, тимчасово-домашньою ареною команди Маріно Пушича може стати стадіон «Лівий берег».

«Ходять активні чутки, що не просто так матчі Шахтаря і Чорноморця проводились на стадіоні «Лівий берег». Кажуть, що донецький клуб дуже ретельно придивляється до арени на київських Осокорках з точки зору проведення матчів УПЛ на наступний сезон і що ніби навіть уклали певну угоду з Лавренком.

Для цього інші орендатори споруди, зокрема, Металіст 1925 і Зоря, будуть змушені шукати інші арени для своїх домашніх матчів», – йдеться в повідомленні телеграм-каналу «Футбол з вертольоту».

У поточному сезоні базовим домашнім стадіоном Шахтаря є «Арена Львів».

  • За підсумками 29 турів Шахтар має в доробку 71 заліковий балів та одноосібно займає першу сходинку в турнірній таблиці УПЛ, достроково оформивши чемпіонство.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на виїзді зіграє проти житомирського Полісся. Поєдинок відбудеться 25 травня і розпочнеться о 15:30.