ЛНЗ створив яскравий камбек проти Зорі і збільшив відрив від луганців: результат матчу УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
296
2 голоси
ЛНЗ створив яскравий камбек проти Зорі і збільшив відрив від луганців: результат матчу УПЛ
Фото: УПЛ
У першому недільному поєдинку передостаннього туру УПЛ Зоря на виїзді програла ЛНЗ (1:2) та не змогла потіснити черкаський колектив у турнірній таблиці.

Перший тайм поєдинку в Черкасах запам’ятався чималою кількістю фолів і лише одним голом. Його до свого активу записав Олександр Яцик. Він протягнув м’яча ледь не від центру поля і пальнув з-за меж штрафного майданчика. 

Досить швидко трапився гол і по перерві: косовар Хайдін Саліху замкнув навіс від кутового у виконанні свого співвчітчизника Мухаррема Яшарі. Спершу навіть здалося, що це був «сухий лист Лобановського», але ні.

І вже під самий кінець гри, коли здавалося голів вже не буде, господарі поля повторили свій фірмовий трюк сьогоднішнього дня. Саліху видав класний навіс від кутового прапорця, а наддосвідчений і залишений всіма Денис Олійник його замкнув на дальньому куті. Розкішний камбек ЛНЗ.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку ЛНЗ – Зоря дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Україна. Прем’єр-ліга

29-й тур

ЛНЗ – Зоря 2:1 (0:1)

Голи: Саліху, 52, Олійник, 87 – Яцик, 19.

  • За підсумками 29 турів Зоря має в доробку 32 залікові бали та займає восьму сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • ЛНЗ посідає сьомий щабель: 38 пунктів.
  • У наступному турі команда Юрія Коваля на формально домашньому полі зіграє проти ковалівського Колоса. Поєдинок заплановано на 25 травня. Початок гри у Києві о 15:30
  • ЛНЗ в турі номер 30 вдома прийматиме полтавську Ворсклу. Гра у Черкасах має відбутися 25 травня і розпочатися о 15:30.