Ребров зробив зізнання: чого не вистачає головному тренеру збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
463
1 голос
Ребров зробив зізнання: чого не вистачає головному тренеру збірної України
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розповів, що йому не вистачає клубної роботи, але фахівець не міг відмовитися очолити синьо-жовтих.

Сергій Ребров зізнався, що багато клубів хотіли бачити його головним тренером, але наставник не міг відмовитися від можливості очолити збірну України.

«Мені її дійсно не вистачає. Але коли надійшло запрошення від збірної України, я не міг відмовитись. Я мав багато контрактів і запитів, від тих же Еміратів, але усім відповів, що зараз обираю Україну».

Фахівець відзначив, що йому цікаво тренувати національну команду та дав зрозуміти, що задоволений результатами синьо-жовтих.

«Мені дуже цікаво працювати з нашими хлопцями. Перший рік завжди складний. Аби гравці краще мене розуміли потрібен час, а його в нас немає. За цей короткий період, ми зробили дуже багато. За 11 ігор ми програли лише одну. І це – велике досягнення», – сказав Ребров у інтерв’ю для Forbes.ua.

  • На груповій стадії чемпіонату Європи підопічні Сергія Станіславовича зустрінуться з Бельгією, Словаччиною та Румунією.
  • Євро-2024 проводитиметься у десяти містах Німеччини з 14 червня по 14 липня, а фінал пройде у Берліні.
  • Матч-відкриття відбудеться у Мюнхені, де зустрінуться збірні Німеччини та Шотландії.