Найбагатша людина України вперше прокоментував чемпіонство Шахтаря: що сказав Ахметов про перемогу над Динамо

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3205
2 голоси
Найбагатша людина України вперше прокоментував чемпіонство Шахтаря: що сказав Ахметов про перемогу над Динамо
Рінат Ахметов. Фото: ТК Футбол
Президент донецького Шахтаря Рінат Ахметов відреагував на виграш своєю командою чемпіонату України. Він привітав усіх причетних з 15-м титулом.

Власник Шахтаря Рінат Ахметов привітав свою команду з чемпіонством, яке вона здобула, обігравши Динамо (1:0) у рамках 28-го туру УПЛ.

У своєму посланні, опублікованому клубною пресслужбою, президент підкреслив, що «гірники» вдруге поспіль виграли титул після початку повномасштабного вторгнення.

«Про кожне чемпіонство я кажу, що воно для мене найцінніше, і це насправді так. Однак це золото для нас особливо важливе, тому що другий рік поспіль його здобуто в надскладних умовах повномасштабної війни в нашій країні».

Він зазначив, що пишається здобутками команди у настільки непростих умовах.

«Навряд чи знайдеться у світі інший футбольний клуб, який живе й перемагає в таких умовах. Але ми маємо особливу мотивацію, адже у Європі Шахтар відстоює честь України, а в чемпіонаті представляє наш рідний український Донбас».

Окрема подяка дісталася головному тренеру команди Маріно Пушичу.

«Хочу привітати з чемпіонством та подякувати за цей титул нашому головному тренеру – тренеру з великим талантом, з величезною любов’ю до футболу, а ще з великим і хоробрим серцем. Під його керівництвом Шахтар демонструє яскравий атакувальний футбол».

Відзначив Ахметов також і увесь тренерський штаб та футболістів.

«Дякуємо всьому тренерському штабу – справжнім професіоналам своєї справи, які залишили свої мирні домівки та приїхали до нас. Дякую кожному футболістові Шахтаря за цей сезон – за проявлений характер та подаровані емоції, за перемоги та золоті нагороди».

Бізнесмен подякував відданим фанам, які у будь-якій ситуації продовжують підтримувати Шахтар.

«Дякую нашим уболівальникам – де б ви не знаходилися, команда завжди відчуває вашу любов та підтримку».

Найбільший респект, заслужено, отримали люди, які зі зброєю у руках захищають Україну.

«Моя найбільша подяка захисникам та захисницям України, воїнам ЗСУ, військовим медикам і волонтерам. Я впевнений, що наша головна перемога попереду. Це перемога над ворогом, звільнення всіх українських міст від окупантів та мирне щасливе життя у вільній та незалежній Україні».

  • Зазначимо, що у разі перемоги Реалу в Лізі чемпіонів цього сезону, Шахтар напряму потрапить до головного клубного євротурніру в наступній кампанії;
  • 15 травня «гірники» зіграють проти Ворскли в рамках фіналу Кубка України.
  • Не так давно Ахметов очолив рейтинг найбагатших людей України від Forbes.