У Буткевича сім п’ятниць на тиждень: журналіст повідомив нові деталі щодо головного тренера Полісся

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1948
2 голоси
У Буткевича сім п’ятниць на тиждень: журналіст повідомив нові деталі щодо головного тренера Полісся
Геннадій Буткевич. Фото: ФК Полісся
Відомий журналіст Михайло Співаковський розповів про плани Полісся щодо нового головного тренера. Схоже, в президента житомирян Геннадія Буткевича змінилися пріоритети.

Журналіст Михайло Співаковський розповів, що Полісся нині знаходиться в пошуку нового головного тренера, однак в клубі постійно змінюється концепція.

«Наскільки я розумію, в останні 1-2 місяці концепція у Житомирі змінювалася декілька разів. Спочатку, Буткевич про це говорив, була ставка на українського тренера, тому зараз, напевно, і обрали Сергія Шищенка як виконувача обовʼязків».

За словами Співаковського, в Поліссі вже пропрацьовували іноземний ринок.

«Потім обрали ставку на слоган «Go west» і більше дивилися на західних спеціалістів. Я чув про зацікавленість у франкомовному тренері та навіть про певні комунікації та консультації, які проводили менеджери Полісся з французькими фахівцями».

За інформацією журналіста, нинішній наставник «вовків» навряд чи збереже за собою свою посаду.

«Потім знову повернулися до варіантів з України, а зараз, з того, що я знаю – Шищенко навряд чи залишиться виконувачем обовʼязків головного тренера «Полісся» на наступний сезон», – сказав Співаковський у програмі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

  • Нагадаємо, що Шищенко змінив в Поліссі Юрія Калитвинцева, який подав у відставку після домашньої поразки Олександрії (1:2) у 20-му турі УПЛ;
  • Нині житомиряни посідають шосту сходинку у таблиці, маючи 43 очки після 27 проведених матчів.