«Є всього 12−13 гравців хорошого рівня»: Ребров назвав команду-розчарування другого кола УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1113
1 голос
«Є всього 12−13 гравців хорошого рівня»: Ребров назвав команду-розчарування другого кола УПЛ
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров поділився думками щодо невдалої гри житомирського Полісся та Дніпра-1 у другій частині УПЛ.

Сергій Ребров впевнений, що Полісся взяло у першому колі чемпіонату України багато очок, а зараз вже недобирає, бо вирівнявся рівень команд УПЛ.

«Що стосується Полісся, то я згоден з екснаставником цієї команди Юрієм Калитвинцевим, який якось сказав, що його колектив першому колі перебрав очок. Так і було, якщо розібратися. 

А зараз Полісся очки вже не добирає. Це пов’язано, знову ж таки, з тим, що рівень команд у чемпіонаті вирівнявся, і кожна з них у будь-який момент може не набрати тих очок, на які вона розраховувала».

Проблеми Дніпра-1 фахівець вбачає у відсутності потужної лави для запасних, травмах футболістів та недостатній кількості сильних гравців.

«Дніпро-1, звісно, можна назвати розчаруванням другого кола, але в цьому випадку зіграла свою роль та обставина, що команда тепер обходиться без низки своїх легіонерів. 

На мій погляд, зараз у Дніпрі-1 є всього 12−13 гравців хорошого рівня, які можуть щось протиставити командам-лідерам. Плюс травми», – сказав Ребров для Dynamo.kiev.ua.

  • Полісся має в активі 43 залікові бали та посідає шосту позицію у турнірній таблиці чемпіонату України.
  • Дніпро-1 набрав 48 пунктів та займає четверте місце.