Ребров не винен: ексфорвард збірної України й Шахтаря поставив крапку у своєму провалі в Динамо

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
748
3 голоси
Ребров не винен: ексфорвард збірної України й Шахтаря поставив крапку у своєму провалі в Динамо
Олександр Гладкий. Фото: Reuters
Колишній нападник національної збірної України Олександр Гладкий розповів, чому провалився в Динамо Серія Реброва. Футболіст вважає, що дарма переходив до киян.

Олександр Гладкий згадав період своїх виступів у Динамо Сергія Реброва. Форвард спробував пояснити, чому провалився у Києві після трансферу туди з Шахтаря.

Гравець заявив, що вважає цей перехід помилкою. Ідентичний крок він зробив ще у 2010 році, коли перейшов з Шахтаря у Дніпро.

«Це болюча тема, я хотів комусь щось довести. Велика помилка мого життя, що і йдучи в Дніпро, і йдучи в Динамо, я хотів комусь щось довести. Потім я зрозумів, що доводить щось потрібно тільки собі».

За словами Гладкого, у його невдачах не був винний Ребров.

«Запрошення Реброва? Я дуже вдячний йому за цей перехід, за час, що я пробув у Динамо, на жаль не вийшло. Зовсім не йшло. Я нікого в цьому не винив, тільки себе і шукав помилки тільки в собі».

Футболіст сам відверто визнав, що в нього не вийшло.

«Я був першим ініціатором того, щоб розірвати контракт в односторонньому порядку. Я розумів, що це не моя команда і я не можу там грати. Я багато чого для себе зрозумів, я не жалкую. Потрібно пройти через це, і я це зробив».

Гладкий пояснив власну позицію.

«В Динамо ніхто не буде чекати, ніхто не дасть тобі багато часу. Коли ти приходиш, то маєш давати результат, і я не зміг. Після цього я зрозумів, що нікому не треба нічого доводити», – сказав Гладкий для YouTube-каналу «SportArena».

  • Нагадаємо, що Гладкий перебрався до Динамо на правах вільного агента на старті сезону 2016/17, і вже за пів року покинув клуб. В 11 матчах він не відзначився жодною результативною дією;
  • З 2007 по 2015 рр. нападник відіграв 11 матчів за національну збірну України, у яких забив один гол;
  • Нині 36-річний футболіст виступає за аматорську команду Авангард (Лозова).