«На ньому можна заробити дуже багато грошей»: розкрито ім’я гравця, який замінить Судакова в Шахтарі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
371
1 голос
«На ньому можна заробити дуже багато грошей»: розкрито ім’я гравця, який замінить Судакова в Шахтарі
Марлон Гомес та Георгій Судаков (по центру). Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Футбольний коментатор Віталій Волочай вважає, що у випадку продажу Георгія Судакова у донецькому Шахтарі не виникне особливих проблем з його заміною, бо у Маріно Пушича є Марлон Гомес.

Віталій Волочай заявив, що можлива втрата Георгія Судакова, тобто його трансфер, не стане дуже великою проблемою для Шахтаря. Такі висновки коментатор зробив після перегляду аж двох матчів «гірників», де пофеєрив їх бразильський легіонер Марлон Гомес, котрий у поєдинку 12-го туру УПЛ проти Чорноморця (4:1) відзначився хет-триком. 

«Я Марлона бачив двічі – проти Оболоні він виходив у другому таймі і зараз проти Чорноморця. Це більш ніж готова заміна для Судакова. Мені здається, це гравець, на якому можна заробити дуже багато грошей», – сказав Волочай в інтерв’ю ютуб-каналу КДК.

  • Після 27 турів Шахтар має 67 залікових балів та займає першу сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відрив від київського Динамо складає чотири очки.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на формально домашньому полі зіграє проти київського Динамо. Центральний поєдинок другого кола заплановано на 11 травня. Початок гри у Львові о 18:00.
  • Георгій Судаков у сезоні 2023/24 провів у складі Шахтаря 32 поєдинки в усіх офіційних турнірах: вісім голів, шість результативних передач.
  • Марлон Гомес у поточній кампанії має дев'ять матчів за гірників»: три голи, один асист.
  • Transfermarkt оцінює 20-річного центрального півзахисника у 10 мільйонів євро.